E-shop funguje bez omezení! Doprava zdarma nad 1000Kč! Zásilky odchází každý den ve 12:00!

1 hodnocení

GRIZLY 100% Mandlové máslo jemné

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.3.2021
Skladem (> 5 ks)
299 Kč –17 % 249 Kč 216,52 Kč bez DPH
SUP6531
299 Kč –17 %

GRIZLY 100% mandlové máslo jemné (smooth) 500 g

Mandlové máslo je namleté a našlehané do lahodné jemné konzistence. Másla jsou vyráběna pravidelně v malých sériích a díky tomu zaručujeme výjimečnou kvalitu a čerstvost u každého kusu.

  • Složení: 100% pražené jemně mleté mandle
  • Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky.
  • Alergen: Skořápkové plody - MANDLE
  • Konzumujte přímo nebo užijte při pečení.
  • Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců.
  • Obal: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem
  • Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
  • Vyrobeno v ČR

Mandlové máslo je přírodní zdroj bílkovin, ve 100 g najdeme až 21 g, který současně obsahuje pouze 21 g sacharidů. Možná Vás překvapí, že v něm najdete až 53 g tuku! Nemáte se ale čeho bát, obsahuje totiž převážně tuky zdravé. Mono a polynenasycené tuky v mandlovém másle podporují zdravé srdce. Mandlový krém může sloužit jako skvělá zdravá svačinka pro všechny, kdo chtějí obohatit svůj jídelníček o přírodní potravinu s vysokým zdrojem energie, vitamínu E a hořčíku.

 


Je mandlové máslo zdravé? Ano, je z ořechových másel nejzdravější. Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je mandlové máslo dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je mandlové máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor.

K čemu mandlové máslo užívat? Perfektní využití má jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových, nebo do smoothie. Můžete ho využít na dochucení  potravin, získáte tím lahodnou ořechovou příchuť a zároveň všechny nutriční benefity.Mandlový krém si oblíbíte v kuchyni, dá se totiž mimo jiné využít na pečení. Sportovci budou nadšení z možnosti přimíchat si nutričně bohatou ořechovou pastu do tvarohu. Další způsoby využití jsou zamíchání do vloček nebo namazání na ovoce (například na měsíčky jablek nebo banánem).

Jak Mandlové máslo skladovat? Po otevření skladujte nejlépe v lednici nebo na tmavém místě při teplotě okolo 20°.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 2504 kJ / 598 kcal
Tuky: 52,5 g
z toho nasycených: 4,1 g
Sacharidy: 21 g
z toho cukry: 4,9 g
Vláknina: 10,9 g
Bílkoviny: 21 g
Sůl: 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: