1 hodnocení

Grizly Kešu Máslo jemné

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Vyprodáno
266 Kč
Kategorie: Krémy a pomazánky

GRIZLY 100% Kešu máslo jemné 500 g

Kešu máslo namleté do lahodné jemné konzistence. Másla jsou vyráběna každý týden v malých sériích, díky nimž zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu.

  • Složení: 100% jemně mletá jádra kešu ořechů.
  • Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců. Alergen: Skořápkové plody - KEŠU. Konzumujte přímo či užijte při pečení. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
  • Obal: PET průhledný, bílé víčko. Uzavřeno hliníkovou fólií.

Je kešu máslo zdravé? Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou však rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je kešu máslo dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je však kešu máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor.

K čemu kešu máslo užívat? Perfektní využití má jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových koktejlů, skvělé dochucení se kterým získáte lahodnou ořechovou příchuť + všechny nutriční benefity. Máslo si oblíbíte v kuchyni při pečení. Sportovci budou nadšení při smíchání s tvarohem. Další způsob je zamíchání do vloček. Výborně chutná i s ovocem například s měsíčky jablek nebo banánem. Kešu máslo je jak vysokým zdrojem bílkovin a zdravých tuků.

Jak kešu máslo skladovat? Po otevření skladujte nejlépe v lednici nebo tmavé místnosti okolo 20 stupňů.

 

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 2402 kJ / 574 kcal
Tuky: 46,3 g
z toho nasycených: 9,1 g
Sacharidy: 32,7 g
z toho cukry: 5 g
Vláknina: 3 g
Bílkoviny: 15,3 g
Sůl: 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: