PROČ ERYTHRITOL?
- SKVĚLÁ ALTERNATIVA K CUKRU
- NEJZDRAVĚJŠÍ ZE SLADIDEL
- ENERGETICKÁ HODNOTA 0 KCAL VE 100G!
- NULOVÝ GLYKEMICKÝ INDEX
- DOPORUČUJE SE V NÍZKOKALORICKÝCH DIETÁCH A DIETÁCH BEZ CUKRU
- ERYTHRITOL NEZPŮSOBUJE ZUBNÍ KAZ
- VHODNÝ PRO DIABETIKY
- VYNIKAJÍCÍ V KUCHYNI JAKO DOPLNĚK DO FIT PEČIVA A DEZERTŮ
Erythritol se řadí k polyolům, neboli polyhydroxylovým (cukrovým) alkoholům. Vytváří se během procesu přirozené fermentace. Vyskytuje se v zelenině, ovoci (např. hrozny, hrušky), houbách, řasách nebo víně.
Je považován za jedno z nejzdravějších sladidel. Toto označení si vysloužil svou přirozenou vlastností: není metabolizován lidským tělem (vylučujeme jej močí). Nemá negativní vliv na zdravotní stav. Konzumace erythritolu namísto cukru vede k menšímu vzrůstu hladiny glukózy v krvi. Pomáhá při zachování mineralizace zubů. Nemá žádnou energetickou hodnotu a může být použit v dietách nízkokalorických a bez cukru.
Jeho sladkost odpovídá 60-70% sladkosti sacharózy. Toto sladidlo navíc způsobuje příjemný pocit chladu v ústech. Sladit jím můžete doslova vše - od kávy až po domácí koláče. Navíc, na rozdíl od jiných podobných látek, nezanechává cizí pachuť. Doporučuje se při hubnutí, péči o postavu a diabetikům.
Je považován za jedno z nejzdravějších sladidel. Toto označení si vysloužil svou přirozenou vlastností: není metabolizován lidským tělem (vylučujeme jej močí). Nemá negativní vliv na zdravotní stav. Konzumace erythritolu namísto cukru vede k menšímu vzrůstu hladiny glukózy v krvi. Pomáhá při zachování mineralizace zubů. Nemá žádnou energetickou hodnotu a může být použit v dietách nízkokalorických a bez cukru.
Jeho sladkost odpovídá 60-70% sladkosti sacharózy. Toto sladidlo navíc způsobuje příjemný pocit chladu v ústech. Sladit jím můžete doslova vše - od kávy až po domácí koláče. Navíc, na rozdíl od jiných podobných látek, nezanechává cizí pachuť. Doporučuje se při hubnutí, péči o postavu a diabetikům.
JAK POUŽÍVAT ALLNUTRITION ERYTHRITOL?
POUŽÍVEJTE JAKO NÁHRAŽKU CUKRU A PŘÍSADY DO NÁPOJŮ, POKRMŮ, DEZERTŮ NEBO PEČIVA
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář