Jak si nejlépe přestavit co je Ventresca? Jedná se o to nejlepší z tuňáka, jako je svíčková z hovězího. Přesněji jde o naprostou delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je o mnoho chutnější.
Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Jedná se o část slabin z tuňáka, jež patří mezi naprostou delikatesu, která má velmi šťavnatou, ale zároveň křehkou strukturu. Tuňák je naložen v BIO olivovém oleji.
Aveiro Tuňákové filety Ventresca v BIO olivovém:
- výběrové maso z části masa tuňáka pruhovaného
- žádná průmyslová výroba
- šťavnatá, křehká struktura
- BIO kvalita použitého olivového oleje
- ručně zpracováno
- tradice od roku 1928
- země původu: Portugalsko
Nutriční hodnoty:
Balení: 120 g | |||||||
100 g | |||||||
Energetická hodnota | 1214 kJ / 292 kcal | ||||||
Tuky | 21,2 g | ||||||
- nasycené | 3,8 g | ||||||
Sacharidy | 0 g | ||||||
- cukry | 0 g | ||||||
Bílkoviny | 25,4 g | ||||||
Sůl | 1,48 g |
Složení: Filety z výběrového masa tuňáka pruhovaného (Ventresca) (65 %), BIO extra panenský olivový olej (34 %), sůl.
Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění: potravina
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.