1 hodnocení

Myprotein Maltodextrin

Praktický zdroj energie pro doplnění sil po namáhavém výkonu

Příchuť
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
24.9.2019
Skladem (2 ks)
Značka: MyProtein
219 Kč 190,43 Kč bez DPH
Kategorie: Sacharidy a gainery
Myprotein Maltodextrin
Novinka

Maltodextrin se vyrábí ze škrobu a často figuruje v přípravcích pro zvýšení tělesné hmotnosti. Je to zdroj sacharidů, které se rychle uvolňují a vstřebávají — ideální pro podání před namáhavým výkonem i po něm pro dodání energie před cvičením i pro její následné doplnění.

  • Vynikající zdroj energie
  • Palivo pro posilování
  • Regenerace po posilování
  • Pro vegany, vegetariány, neobsahuje lepek

Ideální zdroj sacharidů před posilováním, v jeho průběhu i po něm, 100% Maltodextrin se dokonale hodí pro cíle, jichž chcete tréninkem dosáhnout. Získat sacharidy, které potřebujete k regeneraci sil po výkonu, může být nákladné i časově náročné — díky této praktické směsi skoncujte s přípravou jídla a vařením.

Velké posílení energie, 100% Maltodextrin pomáhají regeneraci svalů — udržují Vás v nejlepší kondici pro dosažení všech Vašich kondičních cílů.

Kdy užívat 100% Maltodextrin?

Doporučujeme 1 velkou lžíci (35 g) do 150-250 ml vody nebo libovolného nápoje do 4 hodin od výkonu.

S čím nejlépe účinkují 100% Maltodextrin?

100% Maltodextrin představují skvělý způsob, jak dobít energii po namáhavém posilování, ale pro zajištění, že dostáváte bílkovinu, kterou potřebujete k růstu a udržování svalů, přidejte Impact Whey Protein — nejprodávanější syrovátkový protein v Evropě.

 

Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka a vajec.

Neochuceno: Maltodextrin (100 %)

 

Velikost porce - 1 a ½ velké odměrky (50 g)

Počet porcí v balení - 20 (1 kg)

Nutriční informace

MyProtein Maltodextrin

 

* Refereční hodnota příjmu dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)

Nutriční informace jsou založeny na neochucené variantě, při volbě jiné příchuti se nutriční hodnoty mohou lišit.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: