5 hodnocení

4Slim Čekankový originál + VZOREK ZDARMA

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
239 Kč 149 Kč od 149 Kč 207,83 Kč bez DPH 129,57 Kč bez DPH od 129,57 Kč bez DPH
Kategorie: Šťávy a Sirupy
4Slim Čekankový originál  + VZOREK ZDARMA
Novinka

EXPIRACE 12/21-01/22

Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.

Čekankový sirup Originál obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.

Lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže sirup nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!

Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového sirupu originál vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu a při pravidelném užívání takto připravených pokrmů dochází k přirozenému úbytku tukových zásob.

Dávkování je při slazení stejné jako u medu.

Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou.

Obsah balení: 480g

 

Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy.

Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza (0,01%).

Doporučené dávkování 10-20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.

Uchovávejte v temnu a chladu.

Vyrobeno v České republice.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: