1 hodnocení

BIG BOY® plátky lyofilizované

Hmotnost
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
19.10.2021 - - - - 19.10.2021 Zvolte variantu
Skladem (3 ks) Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Značka: BigBoy
299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč od 299 Kč –33 % –3 % –20 % –17 % –27 % –23 % až –33 % 199 Kč 289 Kč 239 Kč 249 Kč 219 Kč 229 Kč od 199 Kč 173,04 Kč bez DPH 251,30 Kč bez DPH 207,83 Kč bez DPH 216,52 Kč bez DPH 190,43 Kč bez DPH 199,13 Kč bez DPH od 173,04 Kč bez DPH
Snímek obrazovky 2021 01 26 v 22.53.59
Novinka
299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč od 299 Kč –33 % –3 % –20 % –17 % –27 % –23 % až –33 %

JAHODA

Detailní popis produktu

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
 

Jahody jsou zásobárnou vitamínů A, B1, riboflavinu, B6, kyseliny listové, C, E a mierálů. Podporují tvorbu endorfinů a testosteronu, mají močopudný účinek, jsou dobrým zdrojem vlákniny, vytváří pocit nasycení a zpomalují proces stárnutí. 

 
 
Výživové údaje na 100g
 
 Energetická hodnota
  1200 kJ 286 kcal
 Tuky
 3,7 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 0,3 g
 Sacharidy
 50,9 g
 - z toho cukry
 50,6 g
 Bílkoviny
 7,6 g
 Vláknina
 15,1 g
 Sůl
 0 g

Složení
 
jahody plátky lyofilizované
 
Upozorňujeme zákazníky, že v balení může být až 10% ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu. 
 
 

Skladování
 
Skladujte při teplotě do 25°C
 
BROSKVE:
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
 

Broskve mají díky vyváženému obsahu vitamínů (provitamin A, Vitamíny skupiny B, vitamin C a E) a minerálů pozitivní vliv na činnost srdce a cév. Díky obsahu vstřebatelné vlákniny pomáhají při trávení a pozitivně působí i na činnost ledvin. 

 
 
Výživové údaje na 100g
 
 Energetická hodnota
  1360 kJ 325 kcal  
 Tuky
 0,84 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 0,08 g
 Sacharidy
 67,9 g
 - z toho cukry
 61,06 g
 Bílkoviny
 5,8 g
 Vláknina
 14,66 g
 Sůl
 0 g

Složení
 
broskve plátky lyofilizované
 
Upozorňujeme zákazníky, že v balení může být až 10% ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu. 
 

Skladování
 
Skladujte při teplotě do 25°C
 
BORUVKY:
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
 

Borůvky se řadí mezi TOP 10 superpotravin - mají nadprůměrný obsah vitamínů a minerálních látek, vysoký obsah vlákniny a antioxidantů. Obsahují vitamín C, provitamín A a vitamíny skupiny B. Z minerálních látek jsou zdrojem především draslíku, železa a hořčíku. Mají protirakovinové účinky, snižují cholesterol, posilují obranyschopnost organismu, mají stejně jako brusinky blahodárný účinek na ledviny a močové cesty. Pomahájí v prevenci křečových žil, při otocích dolních končetin, mají uklidňují účinky. 



 
Výživové údaje na 100g
 
 Energetická hodnota
  1509 kJ 359 kcal  
 Tuky
 4,9 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 0,5 g
 Sacharidy
 63,5 g
 - z toho cukry
 37,4 g
 Bílkoviny
 3,8 g
 Vláknina
 22,7 g
 Sůl
 0,025 g
 

Složení
 
borůvky celé lyofilizované 
 
Upozorňujeme zákazníky, že v balení může být až 10% ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu. 
 
 
Skladování
 
Skladujte při teplotě do  20°C
 
 
ANANAS:

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.

Tropický ananas má vysoký obsah vlákniny, minerálů a vitamínů, obsahuje navíc enzym bromelin, který zmírňuje otoky, posiluje pevnost kostí, podporuje nárůst svalové hmoty, zlepšuje činnost jater a ledvin, snižuje bolest a zvyšuje libido. 

Ananas mimo jiné pomáhá podpořit ztrátu hmotnosti, působí proti překyselení organismu a má močopudný účinek.

Zajímovost: 

Ananas do Evropy přivezl Kryštof Columbus, který jej ochutnal na ostrově Guadeloupe v Karibiku.

 

Výživové údaje na 100g
 
 Energetická hodnota
  1500kJ 358 kcal  
 Tuky
 0,96 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 0,11 g
 Sacharidy
 79,7 g
 - z toho cukry
 79,7 g
 Bílkoviny
 2,95 g
 Vláknina
 6,4 g
 Sůl
 0,025 g
 

Složení
 
ananas kousky lyofilizované
 
Upozorňujeme zákazníky, že v balení může být až 10% ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu.


Skladování
 
Skladujte při teplotě do 20°C
 
BANAN:
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
 

Banán je jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce, osahuje vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako je hořčík, fosfor, železo, vápník a draslík. Je zdrojem energie a vlákniny, působí jako probiotikum a proti pálení žáhy. Obsahuje tryptofan, což je aminokyselina, která se v těle mění na seratonin - hormon štěstí. Banán take mírní přiznaky PMS (premenstruační syndrom), pomahá při odvykání kouření a zmírňuje křeče ve svalech. 

 
 
 Výživové údaje na 100g
 
 Energetická hodnota
  1449 kJ 346 kcal  
 Tuky
 0,7 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 0,2 g
 Sacharidy
 74,3 g
 - z toho cukry
 63 g
 Bílkoviny
 4,3 g
 Vláknina
 6,8 g
 Sůl
 0,01 g

Složení
 
banán plátky lyofilizované
 
Upozorňujeme zákazníky, že v balení může být až 10% ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu.
 
 
Skladování
 
Skladujte při teplotě do 25°C
 
MANGO:
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
 

Mango je zdrojem vitamínů A, vitamínu skupiny B, C, E, beta-karotenu a minerálů jako je draslík, hořčík, železo a vápník. Podporuje zdraví kostí, vlasů a pokožky, podporuje zrak a funkci štítné žlázy, metabolismus a hubnutí. Pomáhá při únavě očí a je přírodní afrodisiakem. 

 
 
Výživové údaje na 100g
 
 Energetická hodnota
  900 kJ 214 kcal  
 Tuky
 1,9 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 0,1 g
 Sacharidy
 30,1 g
 - z toho cukry
 30,1 g
 Bílkoviny
 8,1 g
 Vláknina
 0 g
 Sůl
 0 g

Složení
 
mango plátky lyofilizované
 
Upozorňujeme zákazníky, že v balení může být až 10% ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu.


Skladování
 
Skladujte při teplotě do  25°C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: