1 hodnocení

Mixit Čoko-ládování

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
17.5.2021
Skladem (3 ks)
Značka: Mixit
189 Kč –13 % 164 Kč 142,61 Kč bez DPH
Kategorie: Cereálie a müsli
cokoladovani svetly folklor resized
189 Kč –13 %

Bestseller! NOVÁ RECEPTURA bez kávových zrn v čokoládě. Ládování čokoládou, to je to, co nás poslední dobou baví. A ve spojení s müsli je to jasné – tradičně křupe a opět nešetří na lahůdkách

Složení: kukuřičné lupínky v mléčné čokoládě (mléčná čokoláda 56 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitin; přírodní vanilkové aroma), kukuřičné lupínky 42 % (kukuřičná krupice, cukr, jedlá sůl, ječný sladový výtažek, barvivo: uhličitany vápenaté), lešticí látka: arabská guma; cukr, med), ovesnélupínky, směs čokoládových křupinek (hořká čokoláda 35 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), mléčná čokoláda 35 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), pšeničný extrudát 28 % (pšeničná mouka, pšeničná krupice, cukr, jedlá sůl, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku), lešticí látka: arabská guma; cukr, med), pšeničné lupínky, kukuřičné lupínky v bílé čokoládě (bílá čokoláda 56 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená smetana, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), kukuřičné lupínky 42 % (kukuřičná krupice, cukr, jedlá sůl, ječný sladový výtažek, barvivo: uhličitany vápenaté), lešticí látka: arabská guma; cukr, med), čokoládové hobliny bílé (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo 23,5 %, emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilkové aroma), lyofilizovaný pomeranč

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a sezamu.

Skladujte v suchu a chraňte před teplem. EAN: 8594172180988

 

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1855.0 kJ / 443 kcal Tuky 16 g
z toho nasycené mastné kyseliny 9.2 g Sacharidy 63 g
z toho cukry 25 g Vláknina 5.7 g
Bílkoviny 9.1 g Sůl 0.5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: