Doprava zdarma nad 500Kč! Zásilky odchází každý den ve 12:00!

Hodnocení obchodu

5,0 762 hodnocení
5
737x
4
18x
3
4x
2
3x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZB Avatar autora Zdenek Burdak | 22.6.2019
Naprosto spokojen-není co dodat...
TS Avatar autora Tomáš Sotolář | 21.6.2019
super, objednnam si i priste :) jen by bylo super kdyby ste meli v nabidce vice nakopávačů nez jen jeden
Avatar autora | 21.6.2019
+ rychlost
+ všechno bylo bez problémů

Avatar autora (Administrátor) 27.9.2020
Dobrý den, velice Vám děkujeme za recenzi a projevenou důvěru při nákupu! :) S pozdravem, tým Chciprotein.cz
Avatar autora | 19.6.2019
rychlost,spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 27.9.2020
Dobrý den, velice Vám děkujeme za recenzi a projevenou důvěru při nákupu! :) S pozdravem, tým Chciprotein.cz
AM Avatar autora Anna Metkeová | 19.6.2019
Avatar autora | 17.6.2019
+ Velmi rychlé vyřízení objednávky a rychlé doručení.

Avatar autora (Administrátor) 27.9.2020
Dobrý den, velice Vám děkujeme za recenzi a projevenou důvěru při nákupu! :) S pozdravem, tým Chciprotein.cz
VP Avatar autora Vaclav Petrus | 16.6.2019
Naprostá spokojenost.
T Avatar autora Tereza | 15.6.2019
Velmi rychle dodani, spokojenost.Doporucuji.
LC Avatar autora Lenka Chmurčiaková | 14.6.2019
JR Avatar autora Josef Reissinger | 14.6.2019
Všechno v nejlepším pořádku a rychlá odezva. Doporučuji všem co chtějí žít zdravě.
LL Avatar autora Luboš Leinweber | 14.6.2019
vse v poradku, omylem jsem si objednal jinou prichut a vsiml si toho az po odeslani objednavky, po emailove zadosti prichut bez problemu vymenena... a protein skvely :)
LL Avatar autora Lucie Lexová | 14.6.2019
Vše v pořádku, jen neupozornili na možnost různých barev shakerů. Objednávala jsem zde i proto, že jsem chtěla černý, ve finále mi přišel zelený.
PK Avatar autora Patricie Kasíková | 14.6.2019
Rychle vyřízení objednávky, snadná domluva, u me naprostá spokojenost
PP Avatar autora Patrik Putera | 14.6.2019
RD Avatar autora Roman Dušek | 13.6.2019
PB Avatar autora Patrik Buben | 12.6.2019
FS Avatar autora František Sýs | 9.6.2019
Avatar autora Libor Štěpán | 8.6.2019
IK Avatar autora Imrich Kascak | 7.6.2019
MB Avatar autora Martina Bělíková | 6.6.2019
Nahoru
764 položek celkem