MyProtein Micellar Casein
Micelární kasein nabízí vysokou kvalitu, s pomalým uvolňováním mléčných bílkovin.
Kategorie: | Proteiny |
---|
EXPIRACE Casein Vanilka 08/22
Použití nízké teploty při procesu ultrafiltrace umožňuje udržet jeho nutriční hodnoty a funkce.
Micelární kasein je absorbován pomalu v žaludku a umožňuje dodávku aminokyselin do svalu po delší časové období. Micelární kasein je ideální proteinový doplněk mezi jídly a před spaním. Během spánku tělo obvykle nedostává dostatek živin. Nicméně, micelární kasein zajišťuje trvalý přísun proteinů a zabraňuje rozpadu svalů během noci.
Micelární kasein má vynikající profil aminokyselin a má obzvláště vysoký obsah aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA). Má také velmi nízký obsah tuku a současně poskytuje vynikající zdroj vápníku.
hlavní Výhody
- Pomalé vstřebávání bílkovin
- Bohatý na aminokyseliny
- S vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku a sacharidů
Složení:
Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně. Může také obsahovat vejce, lepek a výrobky z nich.
Příchuť Čokoláda: Micelární kasein (Mléko) (91 %), Kakaový prášek, Aroma, Sladidlo (Sukralóza)
Příchuť Přírodní banán: Micelární kasein (Mléko) (95 %), Přírodní aroma, Barvivo (Kurkumin), Sladidlo (Sukralóza)
Příchuť Přírodní čokoláda: Micelární kasein (Mléko) (91 %), Kakaový prášek, Přírodní aroma, Sladidlo (Sukralóza)
Příchuť Přírodní jahoda: Micelární kasein (Mléko) (95 %), Přírodní aroma, Barvivo (Červená řepa), Sladidlo (Sukralóza)
Příchuť Přírodní vanilka: Micelární kasein (Mléko) (95 %), Přírodní aroma, Sladidlo (Sukralóza)
Příchuť Jahoda: Micelární kasein (Mléko) (95 %), Aroma, Barvivo (Červená řepa), Sladidlo (Sukralóza)
Neochuceno: Micelární kasein (Mléko) (100 %)
Příchuť Vanilka: Micelární kasein (Mléko) (95 %), Aroma, Sladidlo (Sukralóza)
Velikost porce - 1 a ¼ velké odměrky (30 g)
Počet porcí v balení - 33 (1 kg)
Nutriční informace

Nutriční informace jsou založeny na neochucené variantě, při volbě jiné příchuti se nutriční hodnoty mohou lišit.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.